An agency in the city center of Gent wants you!

 • Location: Gent
 • Availability: Fulltime
 • Startdate: Asap
 • End date: + 6 months ( extendable)
 • Languages: NL/EN
 • Experience: + 2 y
 • Most important skills:
  As a PHP WordPress Developer you are responsible for the technical elaboration of the website, test and correct your own work,
  have knowledge of SEO so that you know what a website need to score in search engines. 

1 Comment. Leave new

 • Beste,

  Op themaffia.be heb ik gezien dat jullie op zoek zijn naar een WordPress developer

  Hierbij zou ik graag mijn diensten aanbieden. Ik heb reeds 10 jaar ervaring in het bouwen van websites. Dit gaat van kleine websites tot grote projecten, … Deze websites zijn gemaakt hoofdzakelijk gemaakt in WordPress. In het verleden heb ik voor Agencies gewerkt zoals Dexville (FCR-Media, IC Solutions & Procor Services. WordPress websites zet ik op van A tot Z. Over SEO heb ik ook voldoende kennis.

  Als u nog steeds opzoek bent naar iemand, aarzel niet om mij te contacteren. Zelf ben ik van Antwerpen, maar het is voor mij geen probleem om tot Gent te komen, ik beschik over eigen vervoer.

  Alvast bedankt!
  Met vriendelijke groeten,

  Pieter Lamiroy | Freelance Webdesigner & Fotograaf

You must be logged in to post a comment.
Menu