• Locatie: Gent
  • Startdatum: asap
  • Einddatum: 6 maanden
  • Ervaring: Medior-senior (min. 5 jaar werkervaring in de communicatiesector), ervaring ligt op het raakvlak tussen strategische communicatie (breed: light merk, heavy content/inbound) en data/analytics (performancegedreven denken)
  • Talenkennis: NL, ENG, FR
  • Skills: Je bent gebeten door de inbound content microbe (kan persona’s/journeys maken, kent iets van performance marketing/media/automation/Search, …), niet op zoek naar een puur tactisch profiel, je spreekt graag een publiek aan en kan coachen/ workshops geven, je bent een denker maar ooit hands-on ervaring opdeed (SEO, SEA, social), liefst een vlotte pen, je hebt een commerciële feeling, weet opportuniteiten bij klanten te spotten, je durf mee cold callen/mailen, je hebt een entrepreneurial mindset.
  • Half tijds tot full time inzetbaar

2 Comments. Leave new

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Menu