Hoe is het om samen te werken met The Maffia ?

Waarom zou je als freelancer die al enkele jaren actief is beter samenwerken met een tussenpartij?

Heel simpel, via een tussenpartij zoals The Maffia krijg je gemakkelijker opdrachten die passen bij je profiel en DNA of persoonlijkheid. Dit bespaart je tijd en ontgoocheling want het laatste wat je wil, is tijd verliezen aan zinloze klassieke job interviews en/of de verkeerde keuzes maken voor de toekomst als je nog druk bezig bent op je huidige job, maar zoals elke freelancer betaamt, uitkijkt naar het volgende …

Een goede tussenpartij zoals The Maffia verdiept zich in wie jij bent en waar je precies naar op zoek bent en helpt je op zoek te gaan naar de perfecte match.

De persoonlijke benadering van Simon viel me meteen op. Ik twijfelde aanvankelijk of ik zou inschrijven voor een jaar voor de diensten van The Maffia. Toen ik Simon opbelde en vroeg wat de meerwaarde van The Maffia dan wel zou zijn voor een freelancer die al enkele jaren de zaakjes redelijk goed voor elkaar heeft, gooide hij de bal in mijn kamp en luisterde hij eerst met veel geduld naar al mijn verwachtingen. Dit beviel me meteen! Want in plaats van zijn diensten vollen bak te verkopen en me vervolgens aan tal van opdrachtgevers voor te stellen in een setje met andere freelancers zoals andere tussenpartijen vaker doen, gaf hij mij de tijd en ruimte om te bepalen of ik een samenwerking zag zitten en hem te vertellen wat ik verwachtte in return van een tussenpartij. Dus eerst duidelijke afspraken maken om dan een persoonlijke band op te bouwen met The Maffia leiders.

Hij eindigde het telefoongesprek met: “Sarah, ik ga eerst op zoek naar de perfecte deal voor je. Als ik die heb, dan hoor je me.” Na enkele dagen kreeg ik een telefoontje, opnieuw een degelijk intakegesprek en ik mocht de dag erna meteen op sollicitatiegesprek. Althans dat dacht ik! Want toen ik binnenkwam bij Sofie Geyskens, Marketing Director van Maasmechelen Village, bleek dit allesbehalve waar te zijn. Ze gaf aan dat ze mijn CV (LinkedIn-profiel) goed had bekeken en we doken meteen in de inhoud. Duidelijk een klik vanaf het begin.

Wil je graag ook jouw ervaring met The Maffia delen? Stuur ons gerust een e-mail op simon@themaffia.be

You must be logged in to post a comment.
Menu