Proud productions: Glenn

Hi! Mijn naam is Glenn. 

Ik ben een jonge enthousiaste grafisch ontwerper. Momenteel woonachtig in Zottegem. Mijn doel is om bedrijven naar een visueel hoger niveau te brengen met focus steeds in richting van de klant/eindgebruiker.

Mijn passie voor design kwam al van jonge leeftijd toen ik een passie ontwikkelde voor tekenen. 
Eens ik startte in het middelbaar ben ik grafische media gaan studeren. Dit groeide dan later uit naar multimedia welke richting ik dan ook in mijn hogere opleiding heb gekozen. 

Sinds 2017 ben ik afgestudeerd aan de Erasmus Hogeschool Brussel als bachelor Multimedia & Communicatietechnology. Na ongeveer een jaar in het werkveld ben ik overgestapt naar het freelanceleven. 

And here we are. Ondertussen anderhalf jaar freelancer met een paar mooie projecten onder mijn riem. Zowel offline als online werk ik graag aan branding, visuele identiteiten, UX / UI Design, enzo. Het leuke aan dit is dat geen enkel project hetzelfde is en er genoeg variatie in het werk zit om alles boeiend en leerrijk te maken. 

Een paar van mijn hobby’s zijn: Snowboarden, rondreizen, bbq-en (wat kijken we daar naar uit!), Mijn dagelijkse tas koffie drinken en het beluisteren van old school hip hop. 

Mijn proud project 

Mijn eerste brochuredesign voor Travelbase is een project waar ik heel trots op ben. Travelbase is een active travel agency dat zich specialiseert in het maken van niche-reizen. Zo leveren zij niet enkel actieve reizen maar echte ervaringen onder het motto: “it’s about the journey, not the destination.” 

Het infoboekje dat ik maakte was voor de “Barcelona Express 2018”: een wedstrijd waarbij mensen zo snel mogelijk van Brussel tot Barcelona moeten liften. Het eindresultaat was een mooie brochure voor elke deelnemer met daarin hints, tips & tricks en regels om hen veilig te begeleiden tijdens de lift-ervaring van Brussel naar Barcelona. 

De brochure was een van mijn eerste projecten. Het was voor mij onmogelijk om te denken dat ik mijn werk mocht uitvoeren en dat dit door heel Europa zou mogen rondreizen. Ik heb toen ook ontdekt dat ik er super veel voldoening van krijg. 

Ik had al eerder brochures enzovoort opgemaakt maar nog nooit voor de eventsector. Ik leerde mijn skills te verbeteren, kreeg meer empathie wat ervoor zorgde dat ik beter en duidelijkere designs naar de eindgebruiker kon afleveren. Er stond toen een super team achter mij die mij goed begeleide qua inhoud en belangrijke zaken als nieuweling in deze sector.  

Ik heb enorm veel super mensen leren kennen waarmee ik nu nog altijd samen werk! In het algemeen was iedereen tevreden over dit product waarna velen mij persoonlijk kwamen bedanken, wat voor mij de wereld betekende!! 

Enkele waardevolle tips die ik wil meegeven zijn: 

  • Wees niet bang om buiten de lijnen te kleuren. Creativiteit wordt beloond. 
  • Wees vlug met vertalingen! Hoe sneller je deze hebt, hoe flexibeler je je opmaak kan maken. 
  • Heb gewoon super veel plezier met het opmaken van brochures. Alles is mogelijk en niks is verboden. Zolang het maar in goede aard is van de eindgebruiker. 

Kan jij een beroep doen op Glenn en zijn talent als grafisch ontwerper? Neem dan contact met ons op!

You must be logged in to post a comment.
Menu