Welkom, Laurence!

Laurence De Backer, student marketing aan HoGent, komt ons marketingteam vervoegen tot en met december. Hieronder schrijft ze over haar passie en waarom ze precies bij The Maffia stage komt volgen. Veel succes!

Laurence De Backer, stagiaire Marketing

“In het 5de middelbaar kreeg ik voor de eerste keer het vak ‘marketing en ondernemen’. Vanaf dat moment begon ik een passie te krijgen voor marketing. Ik heb hier veel uit geleerd, maar toch kreeg ik honger naar meer. Communicatie en de manier van communiceren is voor mij een belangrijk aspect. Het zorgt er namelijk voor dat een bedrijf zijn verhaal kan vertellen en iets kan betekenen voor de medemens.

Omdat ik mij hierin verder wou verdiepen heb ik beslist om bedrijfsmanagement marketing te studeren aan HoGent, met als afstudeerrichting communicatie. Een nieuwe uitdaging waar ik toch wat schrik voor had, maar opgeven staat niet in mijn woordenboek. Ik nam deze kans met beide handen aan en ging er volledig voor. Eind januari kreeg ik de resultaten van de laatste examens die ik moest maken. En nu begint het echte werk: stage

Mijn doel was om stage te volgen in een bedrijf naar keuze waarvan de waardes en het verhaal mij inspireerden. Toen ik het verhaal las van The Maffia vond ik meteen wat ik zocht. Een voordeliger businessmodel waar zowel de opdrachtgever als de freelancer baat bij heeft! En hoe? Door geen marge aan te rekenen, maar een eenmalige Finder’s fee.

Na een gesprek met managing partner Simon Coppens was ik nog meer overtuigd. Hier wil ik al mijn kennis gebruiken om ook effectief iets te kunnen realiseren. Simon is een gedreven persoon die mij de kans wou geven om deel uit te maken van zijn team. Ik ben hem daar heel erg dankbaar voor.

Ik ben benieuwd naar wat ik allemaal zal mogen bijleren tijdens deze boeiende stageperiode en ik kijk er naar uit om me verder te mogen verdiepen in de wereld van de freelancers!”

You must be logged in to post a comment.
Menu