Freelancer in the Spotlight

Als grafisch ontwerper ben ik constant creatief bezig. Kleurrijke composities, typografische experimenten en eigenwijze visuele identiteiten zijn dagdagelijkse dingen voor mij.

Annelien, Freelance Grafisch Ontwerper

Hoe ben je in de sector terechtgekomen?
Doordat ik na het afronden van mijn studies en stages mijn ding niet direct vond op de arbeidsmarkt, koos ik ervoor om het heft in eigen handen te nemen en als bijberoeper mijn ontwerppraktijk uit te bouwen.

Hoe ziet je work-life balance eruit?
Sta ik niet in de brillenwinkel (mijn kostwinnende hoofdberoep) of ben ik niet aan een opdracht bezig, dan ben ik ongetwijfeld op mijn fiets of skateboard gekke toeren aan het uithalen.

Wat is voor jou het grootste voordeel om als freelancer te werken?
Ik houd wel van de controle die je krijgt en ook het directe contact met de klant.

Wat is jouw levensmotto?
Work hard, play hard.

Vul aan: ik kan niet leven zonder mijn…
…notitieboekje. Het ligt op ieder moment in handbereik zodat ik steeds paraat sta moest er mij iets te binnen schieten of moest er iemand mij iets interessants vertellen.

Deze plaats staat op mijn bucket list omdat…
De -stanlanden (Kazachstan, Uzbekistan, Tadjikistan en ga zo door). Ik droom ervan een grote fietsreis te maken door deze landen omdat er vanuit onze westerse media heel weinig over gedeeld word. Ik kan als het ware met een ongestreken blad naar daar trekken en mijn eigen ontdekkingsreis beleven, heerlijk!

Thank you, Annelien!

Zelf in de spotlight staan?

You must be logged in to post a comment.
Menu