Business Developer/Digital Sales Developer

The Maffia en een full service agency zijn op zoek naar een Business Developer/Digital Sales Developer in Gent. Als Business Developer adviseer je (potentiële) klanten over geschikte digitale oplossingen voor complexe(re) vraagstukken over platformen, e-commerce, marketing, design en systeemintegratie. In jouw rol breng jij de juiste experts bij elkaar aan tafel. Je trekt regelmatig op met Strategen, Consultants en Software Architecten om overtuigende voorstellen bij bedrijven te pitchen. Waarbij jij degene bent die het voortouw neemt om voorstellen goed uit te leggen en natuurlijk het partnership te sluiten. Hoe je dat aanpakt? Dat is aan jou. Maar omringd door een ervaren commercieel team zijn er altijd wel collega’s om mee te sparren over pitches, marktbenaderingen en plannen.

Als Business Developer kom je terecht in een commercieel team dat altijd het klantbelang voorop zet. Maar ook midden in het bedrijf staat als het gaat om contacten met de projectteams en andere campussen. En ondanks dat sales jouw terrein is, trekken sales en marketing regelmatig samen op in marktbenaderingen en new business ontwikkeling. En kansen liggen er ook volop voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt van ons dan ook alle ruimte om je te ontwikkelen. Niet alleen kun je je groeien in je skills maar kun je ook jouw persoonlijke groeipad volledig zelf vormgeven binnen jouw persoonlijk ontwikkelingsbudget.

Als Digital Sales Developer draag jij bij aan succesprojecten voor grote bedrijven. Jij koppelt bedrijven aan de juiste experts binnen onze agency. Met jouw pakkende overtuigingskracht en kennis doe je dit over de hele breedte van een project: van strategie en content & creatie tot marketing en technologie. Je signaleert trends in de markt en zorgt dat je collega’s daar alles over te weten komen en begeleidt bedrijven naar een optimale inzet van online marketing. En omdat je bouwt aan langetermijnrelaties, weet je als geen ander jouw netwerk met relevante personen bij bedrijven warm te houden en op het juiste moment (weer) te benaderen.

Samengevat:

 • Locatie: Gent & remote
 • Loondienst: ASAP
 • Beschikbaarheid: Full time
 • Ervaring: medior
 • Talen: NL/EN/FR

Wat verwachten we van jou:

 • Jij krijgt energie van salestrajecten voor complexe vraagstukken over digitale strategie, platformen, e-commerce en systeemintegratie.
 • Je hebt eerder gewerkt (3+ jaar ervaring) bij een Digital Agency, System Integrator of een leverancier van grotere e-commerce pakketten of softwarepakketten. Als je ervaring hebt in een salesfunctie is dat mooi meegenomen;
 • Je stemt moeiteloos af op verschillende gesprekspartners. Bovendien neem je C-level gesprekspartners moeiteloos mee in plannen en weet je hoe je een netwerk opbouwt.
 • Je spot eenvoudig kansen in de markt en bij bedrijven.
 • Je bent energiek en neemt graag het voortouw in commerciële uitdagingen.
 • Je bent een kei in overtuigen en je presentatieskills sluiten daarop aan.
 • Omdat je bij ons in een internationale omgeving komt te werken, spreek en schrijf je vloeiend Nederlands en Engels. Spreek je ook Frans, dan is dat een mooie troef.
 • Je hebt ruime ervaring met digitale marketing, strategie en technologie en volgt ontwikkelingen op de voet.
 • Je kunt strategisch-technisch adviseren en bent in staat je aanpak te af te stemmen op de visie van onze agency.
 • Een netwerker ben jij in hart en nieren en ook ondernemerschap zit in jouw genen.

Interested?
Email simon@themaffia.be!

You must be logged in to post a comment.
Menu