Project Manager

The Maffia en een integrated advertising agency zijn op zoek naar een Project Manager. Als project manager zal je verschillende projecten leiden rond websites en webshops. Binnen het team vertegenwoordig je de klant en samen met de accountmanager sta je elke keer weer klaar voor vragen van de klant.

Summary:

 • Locatie: Antwerpen & remote
 • Loondienst: ASAP – onbepaald
 • Freelance: ASAP – onbepaald (80 – 100%)
 • Ervaring: junior – medior
 • Talen: NL/FR & ENG

Dit zal je mogen doen

 • Je ontvangt briefings, denkt mee over de best passende oplossingen en voert ze naadloos uit. Dat doe je samen met een sterk team van strategists, graphic designers, webdevelopers, digital creatives, copywriters, enzovoort.
 • Voor elke uitdaging weet je welk platform, technologie, oplossing te kiezen en toe te passen.
 • Je hebt een goede kennis van de technische aspecten en hebt bij voorkeur een technische achtergrond. Je bent bovenal geïnteresseerd in marketingcommunicatie en het creëren van unieke klantervaringen.
 • Je bent Nederlands- of Franstalig en hebt een goede kennis van Engels.

Dit kunnen we terugvinden op je CV

 • Je hebt een eerste ervaring in marketingcommunicatie of een gelijkaardige sector.
 • Je beschikt over uitstekende communicatievevaardigheden.
 • Je kan autonoom en proactief werken, ook van thuis uit.
 • Je bent gedreven in wat je doet en komt samen met je team steeds tot een fantastisch resultaat.
 • Je neem initiatief en zorgt steeds voor creatieve oplossingen.
 • Je bent een geboren multitasker en organisatorische duizendpoot.

Dit geven we graag aan jou

 • Leuke collega’s, diversiteit, creativiteit, passie en lekkere koffie. We hebben een kantoor in Antwerpen en in Gent, maar van thuis uit werken doen we ook.
 • Wij werken op boeiende projecten voor klanten uit de meest diverse sectoren. Je komt in contact met een uitgebreid netwerk van experts en partners die je constant voeden met nieuwe kennis en skills. Op vrijdagnamiddag organiseren we een academy met inspirerende opleidingen en co-creatieve teamsessies.
 • Wees gerust, bij ons is er ruimte voor flexibiliteit en eigen initiatieven. Verras ons met nieuwe inzichten, verbaas ons met maffe dingen. We zijn allemaal collega’s in een vlakke bedrijfsstructuur. Samen gaan we voor juiste en relevante oplossingen voor onze klanten. Welkom bij ons team!

Interested?
Email simon@themaffia.be!

You must be logged in to post a comment.
Menu