Marketing expert

The Maffia en een gekende speler in de toeristische sector zijn opzoek naar een marketing expert.

We zijn op zoek naar een senior marketing expert die van aanpakken weet. We zoeken een marketing expert die strategische plannen kan vertalen naar tactische en operationele plannen, en deze mee kan uitvoeren.

  • Locatie: Brussel & remote
  • Freelance: Start ASAP; periode van 3 maand ( verlengbaar)
  • Ervaring: senior
  • Beschikbaarheid: 80%
  • Talen: mondeling & schriftelijk NL (ENG is een pluspunt)

Opdracht

We werken op projectbasis aan verschillende marketingopdrachten en internationale promotiecampagnes. Denk aan de internationale promotiecampagnes van de opening van het KMSKA, of de internationale promotie van het komende Ensorjaar in Oostende en Antwerpen. We promoten onze biercultuur, onze jonge innovatieve chefs, en zetten onze bestemming in de kijker als homeland of cycling voor de overtuigde Flandriens, of als prachtige natuurbestemming voor wie op zoek is naar zijn “happy place”.

We focussen op 4 leisure thema’s: Erfgoed, Gastronomie (en bier), Natuur en Fietsen (recreatief en sportief). We willen internationaal de reputatie van Vlaanderen binnen deze thema’s versterken en bezoekers met interesse in deze thema’s aanzetten tot een bezoek aan onze regio. Je zorgt er dan ook voor dat je beoogde doelgroepen bereikt en met hen in contact treedt door het inzetten van innovatieve marketinginstrumenten en -campagnes. Je hebt tevens een sterke digitale marketingkennis die je kan inzetten om global campagnes extra slagkracht te geven.

Je hebt affiniteit met kunsten en erfgoed, en voelt je thuis in de beoogde doelgroep. Kennis van het thema gastronomie en van onze bestemming is een pluspunt.

We zoeken een enthousiaste marketeer om ons bevlogen marketingteam te versterken. Je zal deel uitmaken van een team waarbij uitwisseling en samenwerking centraal staan. Je kan ook rekenen op een team van internationale collega’s die je campagnes mee uitdragen en lokaal versterken via oa hun acties naar hun press en trade netwerk. Daarnaast werk je ook nauw samen met de thema experten voor oa erfgoed. Je bent een teamplayer en hebt kaas gegeten van stakeholdermanagement en partnerwerking. Je bent sterk in het aansturen van creatieve bureaus die je ondersteunen in het uitrollen van je campagnes en acties.

Kortom: heb je reeds een expertise inzake marketingstrategieën en beschik je over een stevige portie creativiteit? Ben je een teamplayer die samen aan een groter geheel wil werken en bijdragen? En kan je een strategisch inzicht combineren met een hands-on aanpak waarbij je gericht tot oplossingen kan komen? Twijfel niet, en laat van je horen!

Interested?
Email simon@themaffia.be!

You must be logged in to post a comment.
Menu