Professional in the Spotlight: Nicolas Perdikis

De freelancer die we in de spotlight zetten is Performance Marketeer, Nicolas Perdikis. Zijn hoofddoel… bedrijven helpen om hun online marketing doelstellingen te bereiken. Nicolas kan al een aardige CV neerleggen met samenwerkingen met B2B- en B2C-organisaties van alle groottes en dit in een brede waaier van sectoren.

Benieuwd om Nicolas beter te leren kennen? Wij stelden hem enkele vragen!

Dankzij mijn ervaring heb ik brede inzichten vergaard, die mij helpen voor elke situatie een gepaste strategie te bedenken én zo ook de beoogde resultaten te behalen.

Freelance Performance Marketeer – Nicolas Perdikis

Hoe ben je in de sector terechtgekomen? 

Ik ben begonnen met communicatiemanagement te studeren omdat ik niet echt wist welke richting ik uit wou gaan. Op die manier ben ik in contact gekomen met online marketing, wat uiteindelijk ook mijn passie en mijn job is geworden.

Waarom moet een bedrijf voor jou kiezen?

Ik heb 4 jaar relevante ervaring en heb gewerkt voor een grote verscheidenheid aan klanten van kleine en middelgrote bedrijven tot grote internationale ondernemingen, zowel B2C als B2B, maar ook non-profit. Voor online campagnes heb ik gewerkt met budgetten van €200 tot €40.000 per maand over verschillende platforms.

Deze grote verscheidenheid heeft ervoor gezorgd dat ik (naar mijn gevoel) brede inzichten heb vergaard en voor elke situatie, hoe uniek ook, een gepaste strategie kan bedenken en de beoogde resultaten kan behalen.

Hoe ziet je work-life balance er uit?

Ik werk voornamelijk voor mijn marketingklanten, vaak ook in het weekend. Daarnaast ben ik ook bezig met het opzetten van enkele projectjes, waaronder bijvoorbeeld een e-commerce project. Dit vind ik fijn want dit geeft mij de kans om mijn marketingkennis ook eens toe te passen op een eigen project.

Naast werken probeer ik ook 3 keer in de week te sporten en als ontspanning ga ik graag iets drinken of eten met mijn vrienden of mijn vriendin. Daarnaast kom ik ook tot rust door een boekje te lezen in de tuin.

Wat onmisbaar is in mijn werkomgeving? KOFFIE!!

Freelance Performance Marketeer – Nicolas Perdikis

Wat staat er nog op je bucketlist?

Er staan nog redelijk wat puntjes op mijn bucketlist. Zo wil ik graag eens een hypnosesessie doen. Ook een parachutesprong en leren surfen staan nog op het verlanglijstje. Wat ik ook nog wil doen is mezelf opgeven als orgaandonor voor na mijn dood.

Als je eens een maand een totaal ander beroep zou mogen uitoefenen, welk zou dat zijn en waarom?

Herder in een Grieks bergdorpje. Ik ben zelf half Grieks, dus de locatie is een no brainer voor mij. Daarnaast ben ik altijd al graag bezig geweest met dieren. Het lijkt mij dan ook de max om eens een maandje zonder technologie afgezonderd te zitten in de natuur met dieren om mij heen.

Bedankt voor jouw bijdrage, Nicolas!


Wil je zelf eens in de spotlight staan? Klik dan hier

Ben je op zoek naar iemand met kwaliteiten zoals Wout?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

simon@themaffia.be

You must be logged in to post a comment.
Menu