Freelancer in the spotlight

Nathalie, freelance eventplanner en leidinggevende

Ik ben een geboren Hasselaar van 39 jaar met een boekentas aan attesten, gespecialiseerd van planning tot administratie op evenementen. Een energieke, creatieve en hands-on duizendpoot met een dosis gezond verstand!

Nathalie

Hoe ben je in de sector terecht gekomen?

In 2003 werd er mij aangeraden om de extra opleiding bewaking te gaan volgen omdat ik toen al werkte als hostess/promotie op events. Ik ben mij sindsdien blijven specialiseren.

Hoe ziet je work-life balance er uit?

Momenteel is dat perfect in balans met de nodige gezonde voeding en sport.

Wat is voor jou het grootste voordeel om als freelancer te werken?

Je hebt de mogelijkheid om jobs aan te nemen die je graag doet. Daarnaast sta je in voor je eigen planning, eigen budgetten en kan je op meerdere vlakken sterk en snel groeien. Als freelancer “on the road” kom je terecht in verschillende projecten, wat iedere dag volledig anders maakt. Momenteel werk ik aan het project “kerstdecoratie” bij het bedrijf Switch Projects, waarbij ik de coördinatie van de versiering van 9 steden in België op me neem.

Waarom moet een bedrijf voor jou kiezen?

Ik ben als freelance een expert in mijn diensten en breng graag mijn kennis en ervaring over. ik ben een ondernemer met liefde voor mijn vak en een waaier van diensten onder één dak! Daarnaast wordt alles van a tot z door mij verzorgd met de nodige feedback en evaluatie. Met mij heb je één aanspreekpunt op ieder uur van iedere dag, dit alles met een glimlach 😉

Waar geef je met plezier geld aan uit?

Een avontuurlijke vakantie.

Wat is jouw levensmotto?

Leef van dag tot dag‘ en ‘If you never try, You’ll never know!’.

Indien mijn leven verfilmd zou worden, dan zou deze acteur/actrice mij mogen spelen:

Els de Schepper zou de geschikte kandidaat zijn.

Bedankt Nathalie!

Ben jij op zoek naar de juiste persoon om jouw event van a tot z in elkaar te steken? Neem contact met ons op via simon@themaffia.be!

Zelf in de spotlight staan?

You must be logged in to post a comment.
Menu