Freelancer in the spotlight

Meet Sam! Een enthousiaste freelance grafisch designer en webdesigner. Sam is gek van computers en technologie en ziet zijn job meer als een hobby.

Lees meer

Survivalgids voor freelancers in onzekere tijden

Voor de freelancer is dit economisch een onzekere periode en we zijn er ons bewust van dat veel freelancers hier financiële gevolgen aan zullen zien. Hoewel ieders individuele situatie anders zal zijn, stelden wij een survivalgids op om je een hart onder de riem te steken.

Lees meer

Stap niet in één van deze productiviteitsvallen

Zoals elke job, brengt de job van freelancer zowel voor- als nadelen met zich mee. Om onze freelancers op de hoogte te houden van deze vallen en ze te beschermen tegen de gevaren van de job, stelden wij een lijst op met drie korte tips en tricks.

Lees meer

Freelancer in the spotlight

Meet Barbara! Een freelance content mareketeer die beweert haar droomjob gevonden te hebben maar misschien toch een talent als schrijnwerker laat liggen.

Lees meer

Creative block? Onze tips voor vernieuwde inspiratie

Iedereen krijgt er ooit wel eens mee te maken: een geblokkeerde creativiteit. Niets gevaarlijk of levensbedreigend maar wel zeer vervelend. Zeker wanneer de deadlines dichterbij komen en de projecten zich opstapelen.
Gelukkig hebben wij bij The Maffia enkele tips verzameld om te ontsnappen uit deze creatieve schemerzone.

Lees meer

From FAQS to FACTS 2019

In 2019, we’ve received a lot of interesting questions from both our freelancers and clients! To ensure everyone is up to date, we’ve made a list to transform your FAQS into FACTS!

Lees meer

Getuigenis Sarah

Hoe is het om samen te werken met The Maffia ? Waarom zou je als freelancer die al enkele jaren actief is beter samenwerken met een tussenpartij? Heel simpel, via…
Lees meer

How to build your personal brand

Guide: How to build your personal brand As a freelancer, you are a brand on your own. Personal branding is about developing your skills in a continuously way, it’s is…
Lees meer
Menu