UBA & The Maffia, dat rijmt!

UBA & The Maffia, dat rijmt! Brussels Airlines, Duvel, Engie, Torfs, Van Marcke… het is een greep uit de lijst van de UBA Belgium, voluit de Unie van Belgische Adverteerder.De…
Lees meer

Day in the life

Deze week deelt Roel, wereldreiziger en hondenliefhebber, een typische dag in zijn leven. Als freelance copywriter en reisreporter beleefd hij nooit dezelfde dag opnieuw.

Lees meer

Waarom je een niche nodig hebt als freelancer

Als freelancer is het effectiever jezelf een specifieke niche toe te kennen. Niet enkel kan je deze vaardigheid verder ontwikkelen maar kom je ook over als expert bij potentiële opdrachtgevers. In dit artikel lees alles over hoe je dit het beste kunt doen.

Lees meer

6 manieren om je pitch te verbeteren

Als freelancer is pitchen een onvermijdelijke activiteit. Toch zijn velen zich hier niet van bewust en lijkt dit voor hen een chore. Wij bedachten 5 tips die freelancers kunnen gebruiken om effectiever te pitchen.

Lees meer

Freelancer in the spotlight

Meet Eric! Deze freelance resultaat coach vind het belangrijk outside the box te denken en met nieuwe oplossingen en strategieën te komen. Middelmatig werk leveren? Daar doet hij niet aan!

Lees meer

Proud productions: Naomi

Naomi fotografeerde de Spaande La Muralla Roja dankzij een vriendelijke bewoner. Vol trots stels ze ons haar kleurrijk resultaat voor.

Lees meer

INTERMITTENT FASTING ALS TOOL

Interval vasten is de nieuwste dieetrage en steeds meer mensen nemen deze levensstijl over. Maar wat is het juist en hoe kan jij dit gebruiken als tool om jouw productiviteit te verhogen?

Lees meer

Proud productions: Daan

Deze week verteld Daan ons over zijn leukste project: het ontwerpen van de huisstijl en website voor Happonomy. Een project waar hij terecht trots op mag zijn!

Lees meer

6 Tips om productiever thuis te werken

Voor de ene persoon is werken van thuis vanzelfsprekend en niets nieuws. Maar voor velen is dit een nieuw concept. Geraak jij er niet aan uit hoe je thuis productiever aan de slag kan? Wij stelden 6 tips op zodat jij op het einde van de dag alles van je to do-lijstje geschrapt kan krijgen.

Lees meer

Proud productions: Julie

Julie verzorgde de rebranding van een Notariskantoor. En daar is ze terecht trots op. Lees alles over Julie haar kunnen in ons nieuw artikel.

Lees meer

6 OCHTENDGEWOONTES DIE PRODUCTIVITEIT VERHOGEN

De ochtendgewoontes die we hebben, hebben een invloed op onze productiviteit voor de rest van de dag. Daarom is het belangrijk jezelf goede gewoontes aan te leren zodat je het meeste uit je dag kan halen. In dit artikel bespreken we 6 gewoontes die de productiviteit verhogen.

Lees meer

Survivalgids voor freelancers in onzekere tijden

Voor de freelancer is dit economisch een onzekere periode en we zijn er ons bewust van dat veel freelancers hier financiële gevolgen aan zullen zien. Hoewel ieders individuele situatie anders zal zijn, stelden wij een survivalgids op om je een hart onder de riem te steken.

Lees meer

Stap niet in één van deze productiviteitsvallen

Zoals elke job, brengt de job van freelancer zowel voor- als nadelen met zich mee. Om onze freelancers op de hoogte te houden van deze vallen en ze te beschermen tegen de gevaren van de job, stelden wij een lijst op met drie korte tips en tricks.

Lees meer

Creative block? Onze tips voor vernieuwde inspiratie

Iedereen krijgt er ooit wel eens mee te maken: een geblokkeerde creativiteit. Niets gevaarlijk of levensbedreigend maar wel zeer vervelend. Zeker wanneer de deadlines dichterbij komen en de projecten zich opstapelen.
Gelukkig hebben wij bij The Maffia enkele tips verzameld om te ontsnappen uit deze creatieve schemerzone.

Lees meer

From FAQS to FACTS 2019

In 2019, we’ve received a lot of interesting questions from both our freelancers and clients! To ensure everyone is up to date, we’ve made a list to transform your FAQS into FACTS!

Lees meer

Getuigenis Sarah

Hoe is het om samen te werken met The Maffia ? Waarom zou je als freelancer die al enkele jaren actief is beter samenwerken met een tussenpartij? Heel simpel, via…
Lees meer

How to build your personal brand

Guide: How to build your personal brand As a freelancer, you are a brand on your own. Personal branding is about developing your skills in a continuously way, it’s is…
Lees meer
Menu