Day in the life

Deze week deelt Inne een dag in haar leven als freelance grafisch vormgever en illustrator. Haar dagen zien er nooit hetzelfde uit en ze vult ze graag op met creatief werk. Een heuse creatief mastermind!

Lees meer

Geheim tot freelancer succes

Freelancer zijn kan soms eenzaam zijn. Je werkt niet in groep en kan dus moeilijker om hulp te vragen. Toch is het belangrijk een aantal zinvolle connecties te hebben met mensen uit jou sector want je weet nooit wanneer je hen zal nodig hebben.

Lees meer

Proud productions: Glenn

Glenn is een jonge enthousiaste grafische ontwerper. Zijn proud production? Een brochuredesign voor het active travel agency Travelbase.

Lees meer

Freelancer in the spotlight

Meet Fiona! Deze freelance digital marketing manager en digital analyst is gepassioneerd door alles digital en data. Daarnaast is ze ook nog eens trotse mama van 3 geweldige kinderen!

Lees meer

Freelancer in the spotlight

Meet Andrea! Deze freelance graphic designer houd van alle aspecten van grafisch kunst maar logo’s en illustraties designen zijn toch wel haar favoriet! Daarnaast is ze ook een games fan en wil ze ooit naar Japan gaan.

Lees meer

Aanpassen aan freelancer mindset

Als freelancer ben je je eigen baas en beslis je alles zelf toch is het niet voor iedereen weggelegd. Het vergt namelijk de juiste freelance mindset. Maar wat houdt dat juist in?

Lees meer

Freelancer in the spotlight

Meet Vanessa! Een freelance project en accountmanager die met haar jarenlange ervaring klanten met raad en daad bijstaat. Ze staat dan ook altijd klaar voor nieuwe uitdagingen.

Lees meer

Proud Productions: Tom

Tom zette de klanten van Eneco letterlijk én figuurlijk in de bloemetjes. En op dat project is hij terecht trots. Hoe hij dat deed, lees je in ons artikel.

Lees meer

Freelancer in the spotlight

Meet Elisah die ookwel bekendstaat als het manusje van alles in de communicatiewereld. Naast freelance communicatiespecialist is zij ook trotse mama!

Lees meer

12 Weken bij The Maffia

Na zo’n 12 weken zit de ‘uitzonderlijke’ stage van Salomé erop. Daarom wil ze haar ervaring bij The Maffia delen met anderen die mogelijks opzoek zijn naar een stageplaats.

Lees meer

Freelancer in the spotlight

Meet Laura! Een studente die in haar vrije tijd ook freelance Grafisch Designer is. Deze goedlachse freelancer is gespecialiseerd in branding en 2D animatie.

Lees meer

UBA & The Maffia, dat rijmt!

UBA & The Maffia, dat rijmt! Brussels Airlines, Duvel, Engie, Torfs, Van Marcke… het is slechts een kleine greep uit de lijst van de UBA Belgium. UBA staat voor de…
Lees meer

Day in the life

Deze week deelt Roel, wereldreiziger en hondenliefhebber, een typische dag in zijn leven. Als freelance copywriter en reisreporter beleefd hij nooit dezelfde dag opnieuw.

Lees meer

Waarom je een niche nodig hebt als freelancer

Als freelancer is het effectiever jezelf een specifieke niche toe te kennen. Niet enkel kan je deze vaardigheid verder ontwikkelen maar kom je ook over als expert bij potentiële opdrachtgevers. In dit artikel lees alles over hoe je dit het beste kunt doen.

Lees meer

6 manieren om je pitch te verbeteren

Als freelancer is pitchen een onvermijdelijke activiteit. Toch zijn velen zich hier niet van bewust en lijkt dit voor hen een chore. Wij bedachten 5 tips die freelancers kunnen gebruiken om effectiever te pitchen.

Lees meer

Freelancer in the spotlight

Meet Eric! Deze freelance resultaat coach vind het belangrijk outside the box te denken en met nieuwe oplossingen en strategieën te komen. Middelmatig werk leveren? Daar doet hij niet aan!

Lees meer

Proud productions: Naomi

Naomi fotografeerde de Spaande La Muralla Roja dankzij een vriendelijke bewoner. Vol trots stels ze ons haar kleurrijk resultaat voor.

Lees meer

INTERMITTENT FASTING ALS TOOL

Interval vasten is de nieuwste dieetrage en steeds meer mensen nemen deze levensstijl over. Maar wat is het juist en hoe kan jij dit gebruiken als tool om jouw productiviteit te verhogen?

Lees meer

Proud productions: Daan

Deze week verteld Daan ons over zijn leukste project: het ontwerpen van de huisstijl en website voor Happonomy. Een project waar hij terecht trots op mag zijn!

Lees meer

6 Tips om productiever thuis te werken

Voor de ene persoon is werken van thuis vanzelfsprekend en niets nieuws. Maar voor velen is dit een nieuw concept. Geraak jij er niet aan uit hoe je thuis productiever aan de slag kan? Wij stelden 6 tips op zodat jij op het einde van de dag alles van je to do-lijstje geschrapt kan krijgen.

Lees meer

Proud productions: Julie

Julie verzorgde de rebranding van een Notariskantoor. En daar is ze terecht trots op. Lees alles over Julie haar kunnen in ons nieuw artikel.

Lees meer

6 OCHTENDGEWOONTES DIE PRODUCTIVITEIT VERHOGEN

De ochtendgewoontes die we hebben, hebben een invloed op onze productiviteit voor de rest van de dag. Daarom is het belangrijk jezelf goede gewoontes aan te leren zodat je het meeste uit je dag kan halen. In dit artikel bespreken we 6 gewoontes die de productiviteit verhogen.

Lees meer

Survivalgids voor freelancers in onzekere tijden

Voor de freelancer is dit economisch een onzekere periode en we zijn er ons bewust van dat veel freelancers hier financiële gevolgen aan zullen zien. Hoewel ieders individuele situatie anders zal zijn, stelden wij een survivalgids op om je een hart onder de riem te steken.

Lees meer

Stap niet in één van deze productiviteitsvallen

Zoals elke job, brengt de job van freelancer zowel voor- als nadelen met zich mee. Om onze freelancers op de hoogte te houden van deze vallen en ze te beschermen tegen de gevaren van de job, stelden wij een lijst op met drie korte tips en tricks.

Lees meer
Menu