Oma Annie heeft iets te vertellen…

Dutch version here, English version below!

Beste professional,

Bekijk deze leuke video en doe wat oma Annie jou zegt! Anders komt ze aan jouw oren trekken, je bent gewaarschuwd! Wat is MaffiaMatch? Wat zijn de voordelen? Kom het hier te weten…

Nu je dit filmpje hebt bekeken, kan ik mij voorstellen dat je toch even moet bekomen. Desondanks heeft oma Annie het beste met jou voor. Soms is het eens nodig dat oma aan jouw oren komt trekken he! Nog eens even een recapitulatie in het geval dat oma Annie je zo overdonderd had.

“MaffiaMatch” = enkel de opdrachten die bij jouw skills passen, ontvang je via WhatsApp (of mail).

Om de juiste opdrachten aan jou te linken, moeten we weten waar je goed in bent. Dat kost jou ongeveer 3 minuten: je deelt je skills, waar je wil werken, hoe we je kunnen contacteren… Vervolgens ligt de bal in ons kamp en koppelen we opdrachtgevers die jouw skills zoeken.
Dus nog eens, luister naar oma Annie en join nu onze community op Maffiamatch! Via deze link treed je toe: https://match.themaffia.be/join (gratis)

Vriendelijke groeten,

Het Maffia team en oma Annie, maar enkel als je nu onze community joined 🙂

English version

Dear Freelancer/Professional,

Watch this lovely video and do what Grandma Annie tells you! Otherwise she will come and pull your ears out, you have been warned! What is MaffiaMatch? What are the benefits? Find out here…

Now that you have watched this video, I can imagine that you will need some time to recover. However, Grandma Annie has your best interests at heart. Sometimes it is necessary that grandma comes and pulls your ears! Another recap in case Granny Annie overwhelmed you so much.

“MaffiaMatch” = only the assignments that match your skills will be sent to you via WhatsApp (or mail). In order to match you with the right tasks, we need to know what you are good at. This will take you about 3 minutes: you share your skills, where you want to work, how we can contact you… Then the ball is in our court and we connect clients who are looking for your skills. Your skills are what we are looking for. So once again, listen to Grandma Annie and join our community on Maffiamatch now! You can join for free via this link: https://match.themaffia.be/join

Kind regards,

The Maffia Team and Granny Annie, but only if you join our community now 🙂

You must be logged in to post a comment.
Menu