Geheim tot freelancer succes

Starten als freelancer is niet eenvoudig. Vooral omdat je er als freelancer alleen voor staat. Sommige mensen die nu als freelancer aan de slag zijn, zijn gegaan van bureauwerk naar een job waar je alles zelf beslist. Alles ligt in jouw handen. Daarom is het belangrijk dat je de juiste connecties hebt met mensen die in dezelfde sector zitten. 

Probeer echte connecties en vrienden te maken en ontdek waar de persoon om draait. Mensen zullen uiteindelijke samenwerken met diegenen die ze vertrouwen en diegenen die ze kennen. Ze werken over het algemeen ook beter met mensen die gemotiveerd zijn om te groeien en succesvol te zijn. 

Waarom zou je als je een freelancer ontmoet, geen gesprek aangaan? Wat is tien minuten van jouw tijd in ruil voor het leren kennen van je potentiële partner? Stel ook je opdrachtgever vragen. Neem wat tijd van ‘werken’ en leer de persoon aan de andere kant van de lijn kennen. Vergeet daarom niet in deze tijd van digitale verbondenheid niet mensen nog steeds mensen zijn en dat elk van ons snakt naar persoonlijk contact. Maak vrienden, maak connecties. Er valt niet te verliezen en alles te winnen. 

Are you looking for an assignment?

Are you looking for a freelancer/professional and what to know more?

You must be logged in to post a comment.
Menu