Proud productions: Lydia Nelde

Meet Lydia! Zaakvoerder, meer dan 20 jaar ervaring, en een échte all around marketeer.

Mijn proud production

Enkele jaren geleden, organiseerde ik het Moving Automation Event in Zwevegem. Dit project wordt financieel ondersteund door een tiental marktleiders uit de industriële sector. Het is telkens weer een fijn moment om te netwerken, en relaties met klanten te onderhouden.

De formule van Moving Automation is afwijkend van een traditionele beurs. Ze legt de klemtoon op de overdracht van praktische kennis van de nieuwste innovaties in een sterk evoluerende markt. Niet alleen kan men op gemoedelijke wijze kennis maken met de nieuwigheden op de markt, ook is het evenement een uitstekende gelegenheid voor interessante ontmoetingen en netwerking met andere machinebouwers.

(Moving Automation, 2021, https://movingautomation.be/)


Tijdens deze editie werd er focus gelegd op artificiële intelligentie. Het werk hieraan verbonden is extreem divers (van het zoeken naar een bijzondere locatie tot de catering, ontvangst, animatie, presentaties enz.). Dit uiteenlopend takenpakket was echt iets voor mij.

Er werd ook een gastspreker uitgenodigd – Prof. Dr. Stijn Derammelaere – die kwam spreken over artificiële intellegentie. Daarnaast kwamen ook de sociale, economische en maatschappelijke gevolgen van AI op het programma. AI wordt als maar belangrijkere en is bijna onmisbaar in het huidige bedrijfsleven.


Welke elementen maakten deze job zo leuk?

De diversiteit van het bezoeken van potentiële locaties tot het opstellen van een menu, een ontvangstcomité samenstellen, zelfs badges aanmaken of uitnodigingen versturen, lijsten bijhouden en zo veel meer zorgt ervoor dat er steeds leven (lees: werk) in de brouwerij is.Heb jij Lydia nodig of iemand met dezelfde skills? Contacteer ons op simon@themaffia.be

You must be logged in to post a comment.
Menu