Freelancer in the spotlight

In bijna alles wat ik doe, streef ik resultaat na. Of het nu een conversieverhoging is, brand awareness opbouwen of gewoon meer omzet halen, het begint met de juiste visie en strategie.

Eric – Freelance Resultaat Coach


Ik ben zelf veelzijdig en heb menig project tot een goed einde kunnen brengen bij mooie namen als Telenet, Estée Lauder, Samsung, BNP Paribas Fortis, Center Parcs etc…


Hoe ben je in de sector terecht gekomen?

De aanslagen van 22 maart hebben mijn ogen geopend. Ik stond op de luchthaven en voor mij was dat het punt om tegen me te zeggen: Doe wat je graag doet! En zo ben ik freelancer/ondernemer geworden en daar ik heb nog geen moment spijt daarvan.


Hoe ziet je work-life balance er uit?

Mijn work-life balance ziet er heel goed uit. Dankzij mijn ervaringen en inzichten kan ik mijn projecten goed managen en voldoende tijd overhouden voor mijn vriendin en mijn 2 kids.


Wat is voor jou het grootste voordeel om als freelancer te werken?

De variatie en de extra ervaringen die ik opdoe bij de verschillende partners waar ik aan de slag ga.


Waarom moet een bedrijf voor jou kiezen?

Ik durf out of the box denken om tot een nieuwe oplossing of strategie te komen. Meestal levert dit een extra voordeel op tegenover de markt en concurrentie. Maar belangrijk is dat elke stap de juiste strategie en visie volgt….oh ja, en work will be fun!


Wat is jouw levensmotto?

Het leven is te kort om middelmatig te zijn!


Wat is er behalve een internetverbinding onmisbaar voor jou in je werkomgeving?

Open minds


Wat is de beste film die je ooit hebt gezien en waarom?

La vita e bella … of hoe vanuit de meest sombere situatie toch lichtpunten kunnen gevonden worden en je er op kan bouwen.


Merci, Eric!

Zelf in de spotlight staan?

You must be logged in to post a comment.
Menu