Freelancer in the spotlight

Na ruim 20 jaren van merkcommunicatie merkte ik een shift in mijn interesse van merken naar mensen. Ondertussen coach ik ruim 9 jaar individuen, teams en leidinggevenden naar verandering, naar hun (zelf)leiderschap, naar hun doelen.

Christina – Freelance Business, Transformational Coach & Marketing Communication Expert

Hoe ben je in de sector terecht gekomen?

Ik ben gestart in een PR-bureau en heb daarna geëxploreerd in de marketingcommunicatie aan zowel adverteerders- als bureauzijde. Dat heeft mijn perceptie verruimd en mijn interesse in het menselijk aspect van dit vak aangewakkerd.


Hoe ziet je work-life balance er uit?

Een flow van beweging en rust houdt me in balans: afwisselend voluit gaan in een project, aan introspectie doen,  op avontuur gaan, in mijn bewuste zelf bij de paarden zijn, en kunnen zijn bij wie me lief is.


Wat is voor jou het grootste voordeel om als freelancer te werken?

Vrijheid en onafhankelijkheid. Het is een troef om je neutraliteit en onafhankelijkheid te behouden zodat je mensen en teams open en oordeelloos kan coachen.


Wanneer moet een bedrijf voor jou kiezen?

Als dat bedrijf gelooft dat naast strategie, visie en processen de menselijke inbreng doorslaggevend is om doelen te bereiken. Bij mij kan je terecht voor een creatief dynamisch coachingtraject dat leidinggevenden én medewerkers vanuit hun sterktes in beweging zet.


Wat is jouw levensmotto?

Trust your intuïtion.


Wat is er behalve een internetverbinding onmisbaar voor jou in je werkomgeving?

Connectie met mensen en inspiratie.


Als je eens een maand een totaal andere beroep zou mogen uitoefenen, welk zou dat zijn en waarom?

Wildlife gids. In de grootsheid van de natuur mensen laten ervaren wat hun essentie is.


Thank you, Christina!

Zelf in de spotlight staan?

You must be logged in to post a comment.
Menu