Professional in the Spotlight: Louise Blondé

Maak kennis met onze nieuwe “Professional in the Spotlight”, Louise Blondé. Wij stelden Louise namelijk enkele interessante en persoonlijke vragen. Dit wist ze ons te vertellen…

Ik ben jurist van opleiding. Dit geeft mij een goede basis om in alle markten mijn weg te kunnen vinden.

Louise Blondé – Project en Accountmanager

Korte beschrijving:

Ik ben gestart als Projectmanager binnen de brand activation voor verschillende merken zoals Orange en Pearl. Als Projectmanager was ik verantwoordelijk voor de volledige projecten van a tot z. Dit hield in: creatieve ideeën voorstellen en deze ook uitwerken, de juiste mensen inzetten op deze projecten, resultaten opvolgen en rapporteren, enzovoort.

Nadien ben ik als Accountmanager aan de slag gegaan bij een werkgeversorganisatie. Naast het opvolgen van de (nieuwe) klanten organiseerde ik ook workshops, opleidingen en evenementen om ondernemers samen te brengen. Op dit moment werk ik ook volledige influencer marketing campagnes op maat uit voor bedrijven.

Hoe ben je in de sector terechtgekomen? 

Ik ben jurist van opleiding. Dit geeft mij een goede basis om in alle markten mijn weg te kunnen vinden. Ik was op zoek naar een job waar ik veel kon bijleren op verschillende vlakken en ook ownership kon krijgen over bepaalde projecten. Ik ben mijn beste zelf als ik verantwoordelijkheid krijg en een project kan opvolgen. Vandaar dat ik als Project en Accountmanager perfect op mijn plaats zit.

Hoe ziet je work-life balance er uit?

Ik werk heel graag. Maar uiteraard geniet ik ook graag. Ik ben flexibel qua uren, dagen maar ook wat betreft inhoudelijke taken. Uiteraard staat hier ook een bepaalde transparantie tegenover van de klant uit. Ik hou ervan om uitgedaagd te worden en mijn grenzen te verleggen op professioneel vlak.

Nadien neem ik graag wat tijd om te genieten met mijn vrienden en familie. Na het werk kan je me terugvinden in de zetel met een goede serie of zie je mij joggen aan de coupure. Ik zit ook graag met een heerlijke cocktail in de hand op een terrasje in Gent.

Wat is volgens jou het grootste voordeel om als freelancer te werken?

Het grootste voordeel als freelancer is dat je veel verschillende mensen en bedrijven kan leren kennen. Je wordt ingezet om jouw sterkste punten in te zetten voor een bepaald bedrijf of project. Het is een fijn gevoel om jouw beste kwaliteiten en competenties in te zetten om bedrijven vooruit te helpen.  Daarnaast behoud je ook min of meer de vrijheid om de projecten waaraan je meewerkt zelf uit te kiezen.

Het is een fijn gevoel om jouw beste kwaliteiten en competenties in te zetten om bedrijven vooruit te helpen.

Louise Blondé – Project en Accountmanager

Waarom moet een bedrijf voor ‘Louise Blondé’ kiezen?

Er zijn verschillende redenen waarom ik een goede aanwinst zou zijn als freelancer voor een bedrijf:

  • Ik ben flexibel qua uren en dagen.
  • Ik ben communicatief heel sterk.
  • Ik maak snel contact met nieuwe mensen.
  • Ik ben een plantrekker en kan overal wel mijn weg in vinden.
  • Ik heb een ruim netwerk om beroep op te doen indien nodig.
  • Ik werk gestructureerd.
  • Ik ben punctueel.

Waar geef je met plezier geld aan uit?

Ik hou van lekker eten op restaurant en heerlijke fruitjes, granola en yoghurt. Een mooie kamerplant mag ook altijd.

Wat is jouw levensmotto?

Zelfkennis is cruciaal om te groeien als persoon. Zowel op privé als professioneel vlak is het belangrijk om jouw goede en minder goede punten te kennen. Het is de enige manier om jezelf verder te ontwikkelen en vooruit te gaan. Minder goede punten moet je niet negeren maar in de ogen kijken en aanpakken.

Investeer in een kwalitatief netwerk en twijfel niet om je netwerk om hulp of raad te vragen.

Investeer in een kwalitatief netwerk en twijfel niet om je netwerk om hulp of raad te vragen.

Louise Blondé – Project en Accountmanager

Wat is er behalve een internetverbinding onmisbaar voor jou in je werkomgeving?

Onmisbaar zijn voor mij leuke en communicatieve collega’s. Goede koffie kan ik ook zeker appreciëren. 😀

Wat is het grappigste moment dat je ooit meemaakte op de werkvloer?

Er kwam eens een collega langs met een slagroomspuitbus om iedereen een cappuccino met slagroom te kunnen aanbieden.

Vul aan: Ik kan niet leven zonder mijn…

Mijn Fitbit! Ik hou elke dag mijn stapjes en mijn slaap bij.

Deze plaats staat op mijn bucket list omdat…

Wenen: een stad met veel geschiedenis en cultuur… Count me in!

Bedankt voor jouw bijdrage, Louise!

Wil jij zelf eens in de spotlight staan? Klik dan hier

Ben jij op zoek naar iemand met kwaliteiten zoals Louise?

Neem dan contact met ons op!

simon@themaffia.be

You must be logged in to post a comment.
Menu