Proud Production: Santa Claus


Wat meer over mezelf

Ik ben Santa, geboren en getogen in Amerika en de beste pakjesbezorger van de wereld. Enkele weken geleden las ik een artikel op jullie website over Nicolaas en ik wil hier toch enkele zaken over kwijt. Jullie moeten weten dat Nicolaas een grote milieuvervuiler is. Zijn stoomboot zorgt voor ongelofelijk veel uitstoot en dan zullen we nog maar zwijgen over zijn knechten… Die jongens zijn ocharme zo vuil dat bepaalde roetplekken niet meer uit te wassen zijn. Maar oké, genoeg over Nicolaas, vandaag ging over mij zeker?

Mijn Proud Production

Ik las al enkele artikels op jullie website over marketingfenomenen als Patrick die magazines volledig heeft gerebrand, of Lydia die het Moving Automation Event helemaal heeft georganiseerd, maar mijn Proud Production is toch nog van een ander niveau.

Al sinds het jaar 1800 bezorg ik pakketjes. Dit deed ik eerst met de fiets, later met een scooter en sinds 1900 met mijn bestelbus. Het probleem van mijn bestelbus was dat deze erg vervuilend was voor het milieu en ik er ongelofelijk veel tijd mee verloor. Ik nam ook het risico dat ik ‘s nachts ontdekt zou worden door kinderen wanneer ik pakketjes bezorgde.

Wat was nu mijn Proud Production? In 1904 slaagde ik er samen met mijn elfen assistenten in om het ondenkbare te realiseren. Ik slaagde erin om enkele rendieren te doen vliegen. Door een pijl vuurwerk, twee liter melk, wat rozemarijn en nog enkele geheime ingrediënten toe te voegen aan hun eten verkregen ze deze wonderbaarlijke kracht. Ik gaf ze sindsdien ook de namen: Dasher & Dancer – Prancer & Vixen – Comet & Cupid – Donder & Blitzen – en als laatste mijn favoriet Rudolf. Hij is niet zo goed in het vliegen en door een te grote inname vuurwerk tijdens zijn pubertijd, heeft hij een knalrode neus.

Hoe ik ben gegroeid dankzij dit project…

Het is vanzelfsprekend dat ik qua snelheid en efficiëntie enorm ben gegroeid. In tegenstelling tot Nicolaas, kan ik mijn pakjes bezorgen zonder het milieu te schaden. Ook qua budget zijn we serieus vooruit gesprongen. De prijzen van de benzine staan vrij hoog, maar het vuurwerk stond enkele weken geleden nog in korting dankzij Black Friday. Een win voor mij, en een verlies voor Nicolaas, haha!

Ik wil The Maffia bedanken voor dit fijne interview

Groeten,

Santa

Heb jij Santa nodig of iemand met dezelfde skills? Contacteer ons op simon@themaffia.be

You must be logged in to post a comment.
Menu