Proud Productions: Daan

Daan in actie

Mijn naam is Daan Annemans, ik ben een freelance waardegedreven designer. Ik heb Beeldende Vormgeving gestudeerd aan de LUCA-school of arts in Gent en heb recent een Master Wijsbegeerte en Moraalwetenschappen behaald aan de VUB.  

Wat ik heb geleerd als filosoof combineer ik met mijn werk als designer, namelijk steeds vanuit morele waarden handelen. Daarom werk ik voornamelijk voor ondernemingen die duurzaam en sociaal zijn. Ik geloof dat designers de morele verantwoordelijkheid hebben om bij te dragen aan een betere samenleving door de juiste initiatieven te ondersteunen. Ik focus me op digitale branding en webdesign (UI/UX), aangezien we vandaag via die weg het meeste impact kunnen hebben. 


Mijn proud project

Voor het bedrijf Happonomy heb ik de huisstijl en website ontworpen, met bijpassende animatiefilmpjes. Op dit project ben ik enorm trots omdat ik het bedrijf mee heb helpen groeien door voor hun de website te maken en te blijven ondersteunen op vlak van design. 

Bij Happonomy bieden ze oplossingen voor duurzame transformatie die mensen meer zekerheid, warme relaties, persoonlijke groei en betekenis geven in hun leven. Dat zijn zaken waar ik veel waarde aan hecht en door aangesloten te zijn bij Happonomy hebben ze mij ook geholpen met mijn persoonlijke groei. Je kan het eindresultaat bekijken op www.happonomy.org

De sector van het bedrijf valt moeilijk te omschrijven. Happonomy kan je moeilijk in een hokje plaatsen, ze vallen onder verschillende sectoren zoals welzijn, dienstverlening, loopbaanontwikkeling, ICT, media en communicatie. 

Het allerleukste aan het project vond ik de samenwerking. Bij Happonomy werken samen met fantastische, gelijkgezinde mensen voor een mooi doel, bezorgde mij veel voldoening. 

Zelf werk ik voornamelijk voor ondernemingen die duurzaam en sociaal zijn en voor projecten waar ik 100% achter sta. Daarom wil ik ook graag meegeven: werk steeds vanuit je persoonlijke waarden, als je werkelijk gelooft in een project ga je er des te beter voor werken. 


Ben je zelf een creatieveling als Daan of wil je graag een beroep doen op een van onze freelancers?

Neem dan contact met ons op via simon@themaffia.be!

You must be logged in to post a comment.
Menu