Mijn stage bij The Maffia

Na 11 weken zit mijn stage bij The Maffia er al op. Gek hoe snel de tijd vooruit gaat als je je amuseert. Het lijkt wel gisteren toen ik voor het eerst het kantoor van The Maffia binnenwandelde en kennis maakte met Simon, Arthur en Marjon. Hoewel ik de eerste dag heel zenuwachtig was, had ik voorhand nooit durven dromen dat ik er mij zo snel op mijn gemak zou voelen.

Zelfstandig, creatief werken en de mogelijkheid om je te ontwikkelen in wat je het beste én liefste doet. Dat is hoe ik mijn stage bij The Maffia zou omschrijven. Tijdens de periode dat ik hier aan de slag was, mocht ik mij voornamelijk bezighouden met het creëren van content voor op de website en sociale media, iets waarbij ik volledig creatieve vrijheid kreeg.

Tijdens mijn eerste gesprek met Simon maakte hij meteen duidelijk dat het belangrijk is dat ik tijdens mijn stage voornamelijk taken zou doen waaruit ik energie haalde. En dat is ook zo geweest! Ik mocht mij bezighouden met wat ik het liefste doe, namelijk creatieve content maken. Deze 11 weken zijn dan ook voorbij gevlogen!

Voor mij persoonlijk was het een periode waarin ik veel bijgeleerd heb over de marketing- en freelancewereld, en waarin ik al snel ondervond waar ik in toekomst (jobsgewijs) naartoe wil.

Ik ben het kleine team van The Maffia dan ook heel dankbaar voor de leerrijke stage en alle kansen die ik gekregen heb. Dus, voor alle marketing- of communicatiestudenten die nog opzoek zijn naar een toffe stageplaats, The Maffia is zeker en vast een aanrader! (En ik kan het weten 😉)

Lees je graag eens mijn laatste blogartikelen? Klik dan hier

Wil jij graag zelf stage lopen bij The Maffia? Stuur dan een mailtje naar simon@themaffia.be

You must be logged in to post a comment.
Menu