Professional in the spotlight: NicolaasIk ben Nicolaas, en ik bezorg al jaren pakketjes alsof ze voor mezelf zouden zijn.


Hoe ziet je work-life balance er uit? 

Ik leef voor mijn job. Elke dag geef ik het beste van mezelf om de jeugd gelukkig te maken. Ik werk 7 op 7 en dat is ook nodig. De concurrentie is erg zwaar. Vanaf het moment dat ik mijn pakketjes bezorgd heb, zijn de mensen al weer bij de concurrent aan het bestellen. De online webshops zijn een eerste concurrent, maar die verdomde Kerstman maakt me het leven echt zuur. Gelukkig heb ik nog de hulp en eindeloze steun van mijn pieten.

Wat is voor jou het grootste voordeel aan jouw manier van werken?

Mijn manier van werken is overduidelijk de enige & beste manier. Alles wat die Kerstman je wijsmaakt, moet je niet geloven. Ik produceer en verwerk alle pakjes in mijn eigen fabriek. Heel het jaar door breng ik pakjes rond in Spanje, en in december kom ik zelfs overal in Europa rond met mijn cadeaus.

Waarom moet de klant voor jou kiezen? 

Wat een vraag?! Heel mijn leven staat in teken van de klant. Je zou al bijna gek moeten zijn om met profiteurs als de Kerstman samen te werken.

Waar geef je met plezier geld aan uit?

Ik spendeer mijn geld nog steeds het liefst aan hippe flipflops voor op het strand. In de wintermaanden komen mijn pieten en ik naar jullie om pakjes te leveren, maar in de zomer durft Nicolaas al eens zot te doen op Ibiza. Ik moet wel eerlijk zijn dat ik die luxejachten maar niets vind. Geef mij maar een goede oude stoomboot. Daar kijken de dames nog van op!

Wat is er behalve een internetverbinding onmisbaar voor jou in je werkomgeving?

Mijn zonnebril, zodat ik op elk mogelijk moment eventjes kan genieten van de Spaanse zon. Of nee, misschien mijn leesbril, hoe kan ik anders elke week jullie interessante blogposts lezen?

Als je eens een maand een totaal andere beroep zou mogen uitoefenen, welk zou dat zijn & why?

Je hoort het me al denken zeker? Géén Kerstman!!! Ik zou misschien wel eens een maand willen meewerken bij The Maffia. Ik heb gehoord dat jullie een veel voordeligere werkwijze hanteren dan de concurrent, waarbij zowel de klant, de freelancer en jullie zelf van genieten. Klinkt als een droomscenario in mijn oren.


Een hele dikke merci, Nicolaas!

Zelf in de spotlight staan?

You must be logged in to post a comment.
Menu