Proud Productions: Bruno Seys


Hey, ik ben Bruno! Ik werk als Freelance iMaginator, Illustrious Artcore Vandal, Cocooning Co-CD & Executive Janitorial Manager bij “What’s in a name?” en deel graag mijn Proud Production…Mijn Proud Production
Wanneer mensen me vragen waar ik met veel trots op kan terugkijken in mijn carrière, hoef ik niet lang na te denken. Ik kreeg de kans om mee te werken aan de nieuwe huisstijl voor de Jeugddienst Gent. De huisstijl werd gebaseerd op een jong en intelligent dierenrijk, gericht op kinderen tot 12 jaar.  Verschillende mascottes – met elk hun eigen sprekende naam en eigenschappen – brengen een echte meerwaarde binnen de communicatie van de Jeugddienst Gent. 

Het bekendste figuurtje is Max. Elke zomer bezorgt hij de Gentse kinderen een onvergetelijke tijd met tal van publicaties. Daarnaast is er ook Driek het fabelachtige draakje, Webster de muis die graag op het web surft, Sofia de uil die de jongeren wegwijs maakt in het basisonderwijs, en nog zoveel meer leerrijke dieren. Sinds 2006 vormt deze familie beestige mascottes een herkenbaar beeld voor de Gentse kids: op papier, online en in het straatbeeld. 

Het was voor mij een grandioze en leerrijke situatie om meer dan 10 jaar lang dit project te blijven optimaliseren en vernieuwen. Bovendien liet dit project me toe om in team met mijn freelance copywriter, diverse diensten (specialismen) te combineren en verder te ontwikkelen: concept, copywriting, art direction, grafisch design en illustratie.


Mijn tips
Wat heb ik echt geleerd tijdens dit project? Het belangrijkste is consistentie. Daarnaast kan ik nog een tip geven aan anderen: blijf eeuwig jong (of probeer dit toch 😉 )


Bedankt, Bruno!


Heb jij Bruno nodig of iemand met dezelfde skills? Contacteer ons op simon@themaffia.be

You must be logged in to post a comment.
Menu