Freelancer in the spotlight

Joey, Freelance Cameraman

Doorheen de jaren en de verscheidenheid van opdrachten heb ik mijn omgeving leren aanvoelen om snel te kunnen anticiperen om shots te maken en met licht te spelen. Ik heb meegewerkt aan verschillende grote opdrachten zoals het WK voetbal in Rusland en Tomorrowland en aan human interest programma’s zoals onlangs op tv, Meer vrouw op straat.

Hoe ben je in de sector terechtgekomen?

Tijdens mijn film studies op het Narafi heb ik mensen leren kennen die voor Outside-broadcast (NEP) werkten. Via hen ben ik daar als camera-assistent begonnen en na mijn studies heeft het bedrijf mij verder opgeleid als cameraman. 

Hoe ziet je work-life balance eruit?

Ik doe mijn werk zeer graag en als er drukke periodes zijn dan ga ik ervoor, maar ik vind het zeer belangrijk om ook tijd vrij te houden voor familie en vrienden. Als er iets belangrijks is dan ga ik er ook zijn.

Wat is voor jou het grootste voordeel om als freelancer te werken?

De vrijheid om te kunnen kiezen wat je graag wil doen.

Waarom moet een bedrijf voor jou kiezen?

Ik ben zeer gepassioneerd met mijn vak bezig en deel deze passie en kennis graag mee om samen het beste project te maken.  

Wat is jouw levensmotto?

Don’t be afraid of life, because life is afraid of you.

Deze plaatst staat op mijn bucket list omdat…

Vietnam omdat ik een asian fan ben. De cultuur en vooral het culinaire spreken me erg aan. De fusion van eten is daar zeer interessant.

Als je eens een maand een totaal andere beroep zou mogen uitoefenen, welk zou dat zijn & why?

Ik zou graag eens straaljager piloot willen zijn, omdat ik dan met een zotte snelheid door de lucht kan vliegen.

Thank you, Joey!

Zelf in de spotlight staan?

You must be logged in to post a comment.
Menu