Freelancer in the spotlight

Andrea, Freelance Graphic Designer

Ik hou van alle aspecten van grafische kunst, in het bijzonder logo designen, illustraties en bedrijven helpen om zichzelf te branden. Ooit wil ik dit combineren met mijn koffie obsessie en een design café openen.

Hoe ben je in de sector terecht gekomen?

Ik ben begonnen op de freelance site ‘Fiverr’ waarop ik erg veel reviews kreeg, en snel een basis van terugkerende bedrijven en particuliere klanten gewonnen heb. Daarna heb ik mijn eigen site (www.andreasawaya.com) begonnen en hier ben ik nu! Ik doe dit nog maar 7 maanden.

Hoe ziet je work-life balance er uit?

Ik ben altijd aan het werken, ik heb bijna geen leven meer, maar dat loont goed. Ik heb de neiging om snel op een bericht te antwoorden en dan direct aan de slag te gaan, dus ik vergeet soms te eten of te doen wat ik graag doe naast werken…

Wat is voor jou het grootste voordeel om als freelancer te werken?

Ik ben mijn eigen baas! Dat maakt me natuurlijk heel erg blij. Ik leer nieuwe technieken elke dag en kan mijn site en prijzen veranderen wanneer ik dit wil.

Waarom moet een bedrijf voor jou kiezen?

Ik breng mijn eigen ideeën uit, samen met mijn eigen mening. Al het werk dat ik lever zijn van hoge kwalieit en volledig van eigen maak. Ik werk graag met bedrijven die mij challengen en mij nieuwe dingen vragen die ik nog nooit heb gedaan.

Waar geef je met plezier geld aan uit?

Ik gebruik al mijn geld om mijn work-setup te verbeteren. Computer, accessoires, tekentablets, noem maar op. Ik heb nog een hele lijst van dingen die ik wil voor ik echt tevreden ben!

Deze plaats staat op mij bucket list omdat…

Japan! Ik houd erg van Japanse animatie en kunst. Ook het nachtleven lijkt me erg leuk, naast de meer traditionele architectuur en cultuur. One day…

Als je eens een maand een totaal ander beroep zou mogen uitoefenen, welke zou dat zijn & why?

Ik zou heel graag eens in een game -of Comic book winkel willen werken. Ik ben een ware geek, en zou dus heel erg willen omgaan met geeky spullen en mensen! Een game mania, 4geeks, etc…

Thank you, Andrea!

Zelf in de spotlight staan?

You must be logged in to post a comment.
Menu