Professional in the Spotlight: Vincent Huygens

Maak kennis met onze nieuwe “Professional in the Spotlight”, Vincent Huygens. Wij stelden Vincent namelijk enkele interessante en persoonlijke vragen. Dit wist hij ons te vertellen…

Mijn sterktes liggen vooral in performance marketing, meer specifiek in paid ads op eender welk platform. Het fascineert me om te werken met ads omdat je steeds up-to-date moet blijven.

Vincent – Freelance Expert in Facebook, Google, TikTok Ads. Scaling businesses using Omnichannel Strategies with Digital Marketing.

hh

Hoe ben je in de sector terechtgekomen? 

Ik ben altijd geïntrigeerd geweest door marketing. Het is een uitdagende sector waarin ik mijn creatieve persoonlijkheid kwijt kan.  Mijn passie begon echt toen ik de Master International Business in San Francisco volgde . Daar kreeg ik les van een interessante neuropsycholoog die de link legde tussen marketing en de psychologie van de mens. Dat was het moment dat ik dacht: ‘Dit is echt iets voor mij’.

Na het behalen van deze master ging ik dan ook op zoek naar een job in de marketingwereld.  Die vond ik bij performance marketing. In deze job zag ik de kracht van betalende marketing en de returns die daarvan te verkrijgen zijn. Deze kennis geef ik vandaag de dag ook door aan mijn eigen klanten om te kunnen groeien.

Hoe ziet je work-life balance er uit?

Ik mag zeker niet klagen. Er ontstaat een goede afwisseling tussen mijn grote projecten bij bedrijven en mijn eigen klanten. Ik ben een planner en probeer naast het werk ook genoeg vrije tijd te voorzien. Maar als ondernemer werk je eigenlijk 24/7, want mijn werk is nooit klaar.

Wat is voor jou het grootste voordeel om als freelancer te werken?

Het meest positieve aspect aan freelancer zijn is de locatie- en tijdsvrijheid.

Droomjob? Ik droomde er altijd van om een bruisende muziekcarrière uit te bouwen. Ook een job in de F1 sport lijkt me extreem uitdagend.

Vincent Huygens – Freelance Expert in Facebook, Google, TikTok Ads

Waarom moet een bedrijf voor ‘Vincent Huygens’ kiezen?

Ik ben een persoon met een expertise, maar zeker ook een enorme passie voor marketing. Ik heb doorheen de jaren de kennis opgebouwd om een bedrijf te laten groeien. Verder leer ik snel, maar ben er ook vooral graag bij. Als er kanalen zijn die inhouse worden gebruikt die ik nog niet ken zal ik zeker de moeite doen om mij bij te scholen.  Naast mijn kennis ben ik ook heel flexibel en pas ik mij eenvoudig aan aan een organisatie. Mijn focus ligt op problemen oplossen met als doel de organisatie te laten groeien.

Waar geef je met plezier geld aan uit?

Business boeken! Het is de beste en goedkoopste manier om veel bij te leren. Ook aan 1 op 1 mentorships met mensen met veel ervaring durf ik wel wat geld aan uit te geven. Ik heb hier al enorm veel uit geleerd. Zij zijn vaak bij met de nieuwste technologieën en apps om mijn marketing beter te maken en mijn bedrijf te optimaliseren.

Als je eens een maand een totaal andere beroep zou mogen uitoefenen, welk zou dat zijn & why?

Chefkok of friturist. Koken is één van mijn andere grote passies. Ook al zeg ik het zelf, ik kook toch wel vaak iets lekker! 

Wat is de beste film die je ooit hebt gezien en waarom?

The Great Gatsby, wat een acteertalent van Leonardo Dicaprio. Het verhaal zit mooi in elkaar en de cinematografie vind ik hier prachtig. Ik kan me helemaal inleven in het wereldje van de film.

Bedankt voor jouw bijdrage, Vincent!

Wil jij zelf eens in de spotlight staan? Klik dan hier

Ben jij op zoek naar iemand met kwaliteiten zoals Vincent? 

Neem dan contact met ons op!

simon@themaffia.be

You must be logged in to post a comment.
Menu