Freelancer In The Spotlight

Glenn, freelance graphic designer

Je kan me een all-round graphic designer noemen. Door mijn kennis van zowel print als online design, kan ik gemakkelijk mijn focus verleggen. Zo werk ik bijvoorbeeld graag aan een brochure evenals aan een website.

Hoe ben je in de sector terecht gekomen?

Door mijn studies in grafische- en multimedia merkte ik op dat deze sector voor mij de geschikte weg was voor mijn carrière. Eens mijn studies verlopen waren, ben ik dan ook direct begonnen in de grafische sector.

Hoe ziet je work-life balance er uit?

Van maandag tot vrijdag werk ik zoals elke andere werknemer onder mijn eigen naam. Op zaterdag wordt er gewerkt als er deadlines zijn of offertes binnen komen. Daarnaast maak ik tijd vrij in het weekend om te genieten van vrienden, familie en hobby’s.

Wat is voor jou het grootste voordeel om als freelancer te werken?

De creatieve vrijheid die gepaard gaat met het werk. Elk project is anders waardoor ik me niet moet houden aan één huisstijl maar mag werken aan verschillende merken en doelgroepen.

Waarom moet een bedrijf voor jou kiezen?

Kwaliteit en flexibiliteit zijn mijn grootste troeven. Elke project is pas klaar als het design 100% op punt staat en de klant tevreden is van het geleverde werk.

Waar geef je met plezier geld aan uit?

Hobby’s en reizen. Het liefst een combinatie van de twee. Ik hou mezelf eraan om toch één keer per jaar te gaan snowboarden in de bergen.

Wat is jouw levensmotto?

“Every little thing, is going to be allright”

Wat is er behalve een internetverbinding onmisbaar voor jou in je werkomgeving?

Muziek, naast inspiratie kan dit ook voor tijdelijke ontspanning zorgen.

Obrigado, Glenn!

Zelf in de spotlight staan?

You must be logged in to post a comment.
Menu