Professional in the spotlight: Ann De VleeschauwerMEET Ann! Marketing manager met ervaring in het ontwikkelen van marketingstrategieën, communicatieplan, opzetten van campagnes (strategisch & operationeel), …


Hoe ben je in de sector terecht gekomen?

Ik volgde de richting marketing en deed enkele jaren later een postgraduaat digital marketing. Verschillende functies waarin ik terecht kwam, waren steeds een mix van marketing- en business development, waarna ik me volledig op marketing richtte.


Hoe ziet je work-life balance er uit?

More work than life aangezien ik altijd voor de extra mile ga, so you gotta love the lifestyle!


Wat is voor jou het grootste voordeel om als freelancer te werken?

Afwisselende projecten houden me scherp. Zo blijf ik mezelf uitdagen en ontwikkelen. Ook het gevoel van vrijheid te hebben, is fantastisch!


Waarom moet een bedrijf voor jou kiezen?

Mijn gedrevenheid zorgt voor een hands-on mentaliteit. Ik ben resultaatgericht en ik werk me steeds snel in. Dankzij mijn ervaring binnen verschillende projecten en sectoren, breng ik heel wat kennis mee.


Wat is jouw levensmotto?

Live your life.


Wat is er behalve een internetverbinding onmisbaar voor jou in je werkomgeving?

De STRALENDE ZON


Wat zou je niet kunnen missen?

Mijn loop- en fitness outfits om tussen al het werk door gezond en fit te blijven!


Bedankt, Ann!

Zelf in de spotlight staan?

You must be logged in to post a comment.
Menu