Proud productions: Naomi

Mijn naam is Naomi. Ik ben een freelance fotografe wonende te Antwerpen. Vandaag de dag doe ik vooral interieurfotografie maar ik zou mij graag meer gaan verdiepen in portretten. Naast fotografie heb ik een blog opgestart om interviews te nemen van creatievelingen met Afrikaanse origine. Die blog heet Shake The Frame. Ik geloof in samenwerken tussen freelancers en dat is ook iets wat ik in de toekomst meer hoop te kunnen doen. 


Mijn proud project 

Ik heb een fotoreeks van het gebouw  La Muralla Roja, Spaans voor ‘De rode muur’ gemaakt. Een indrukwekkende architectuur, die tijdloos is en een tijdje vergeten is maar nu terug enorm populair maakte het project enorm de moeite.  

Ik was in Spanje, het was enorm mooi weer en heb het gebouw kunnen fotograferen dankzij een vriendelijke bewoner. We hebben samen gedronken, gezongen en gegeten. Hij was een kunstenaar en nu een oude man die graag bezoek had. Je mocht het gebouw niet meer fotograferen wegens overlast van toeristen maar dankzij hem kon ik het toch doen! Dit zal ik nooit vergeten!  


Realisatie

Ik was zeer tevreden met het resultaat. De kleuren van het gebouw wou ik echt benadrukken en daarom heb ik deze iets feller bewerkt. De blauwe lucht gaf dat extraatje aan de kleuren. Er zit ook enorm veel scherpte in de beelden, wat een mooi en spectaculair eindresultaat brengt.   

Mijn vrienden waren zo onder de indruk van het resultaat dat ze er prints van wilden. Dit was voor mij een hele eer en leuk extraatje. Zeker omdat het project puur een eigen opdracht was en dus niet voor een opdrachtgever. Ik wacht niet op opdrachten ik creëer er zelf. 

Uit mijn project heb ik geleerd dat je aan een project zo veel kunt plannen als je maar wil. Maar eens de dag er komt en het gebeurt niet allemaal zoals je wou, dan moet je gewoon de omstandigheden omarmen en doen wat je kan doen.  

Je kan jezelf nog verbazen en je werk kan misschien veranderen. Het kan misschien zelfs beter worden dan dat je op voorhand dacht. 


Een tip die ik wil meegeven

Ik heb een diploma fotografie en heb altijd gedacht om daar ook volledig van te kunnen leven maar dat is niet het geval en vind het niet meer erg.  Niet iedereen gaat van zijn passie een fulltime job kunnen maken maar dat betekent niet dat je het niet als freelancer kunt doen. Op het einde van de dag doe je nog altijd iets wat je gelukkig maakt en dat is toch echt wat telt. 


Heb jij een talent zoals Naomi of ben je opzoek naar een freelancers?

Neem dan contact met ons op via simon@themaffia.be

You must be logged in to post a comment.
Menu