Freelancer in the spotlight

Elisah, Freelance Communicatiespecialist

Ik leerde de kneepjes van het vak in een communicatiebureau waar ik acht jaar met veel plezier werkte. Sinds 2019 gooide ik mijn skills als freelancer op de markt. Ik ben gespecialiseerd in PR, corporate communicatie en digitale communicatie. Je kan me dus inhuren om je verhaal naar de pers te brengen, maar evengoed voor interne communicatie of storytelling. 

Hoe ben je in de sector terecht gekomen?

Ik heb acht jaar in een PR- en digitaal communicatiebureau gewerkt. Na acht jaar wilde ik andere horizonten opzoeken. Het was mijn man (zelf een ondernemer) die me aanspoorde om zelfstandige te worden. Ik had koudwatervrees, maar ben superblij dat ik uiteindelijk zijn advies opvolgde. Ik heb nog geen moment spijt van mijn beslissing.

Hoe ziet je work-life balance er uit?

Ik ben heel tevreden over mijn work-life balance. Ik bepaal zelf wanneer en waar ik werk. Je vindt me dan ook op vrijdagnamiddag regelmatig in een speeltuin met mijn kinderen. Die uren haal ik met veel plezier ’s avonds in. De tijd die ik met mijn kinderen kan doorbrengen is kostbaar (ze worden veel te snel groot).

Wat is voor jou het grootste voordeel om als freelancer te werken?

De work-life balance, de vrijheid en de voldoening die je krijgt van een toffe samenwerken met klanten. Positieve reacties krijgen van je klanten geeft je echt veel energie!  

Waarom moet een bedrijf voor jou kiezen?

Ik denk proactief mee met de klant en ik zal me altijd voor 100% inzetten om een project tot een goed einde te brengen. Daarnaast ben ik een warme en enthousiaste collega.

Wat is jouw levensmotto?

YOLO (you only live once). Pluk de dag, geniet van je leven en grijp alle kansen die je krijgt (zowel op professioneel als op persoonlijk vlak)!

Wat is het grappigste moment dat je ooit meemaakte op de werkvloer?

In het bureau waar ik vroeger werkte, nam een collega een keer de telefoon op en zei per ongeluk de naam van een collega in plaats van zijn eigen naam. Als ik daaraan terugdenk, moet ik nog altijd lachen!

Deze plaats staat op mijn bucket list omdat…

Polynesië. Ik zou graag ooit met mijn gezin een wereldreis maken. Dan zal Polynesië zeker deel uitmaken van onze places to see. Het is spijtig genoeg nogal ver voor een gewone vakantie.

Vul aan: Ik kan niet leven zonder mijn…

Dagelijkse portie cafeïne!

Thank you, Elisah!

Zelf in de spotlight staan?

You must be logged in to post a comment.
Menu