Proud Productions: Saartje Vanderstukken

“Ondernemen en projecten realiseren is steeds een leerproces. Elke stap die je zet, leert je weer meer voor de toekomst.”

Hoi, ik ben Saartje! Ik ben freelance communicatie expert met meer dan 12 jaar ervaring in communicatie, strategie, sales & media. Ik heb aan heel wat projecten meegewerkt in het verleden. Ik werkte reeds op verschillende klanten  zoals Levis, Campina, KBC, Bolero, Mensura, Recupel, in verschillende agentschappen. Maar het meest trots ben ik op mijn eigen project… (lees verder om het te weten te komen :))

Mijn proud production

Ik ben het meest trots op de oprichting van mijn eigen project, Copter. Na zowel in reclame agentschappen als media te werken, werd het voor mij tijd voor een volgende stap. Ik droomde altijd al van een eigen strategisch brand agency, maar dan net dat tikkeltje anders. Dat idee omzetten naar realiteit maakte het subliem. Met Copter werk ik nu voor eigen klanten, maar ook voor andere reclame agentschappen op consultancy basis. Dankzij een gesprek met The Maffia kwam ik zelfs terecht bij VTM GO in 2022. Op die manier blijf ik kort bij lopende projecten binnen bedrijven als bij reclame agentschappen. 

Wat maakt werken aan Copter zo uniek?

Met Copter als strategisch brand agency werk ik nu voor eigen klanten, maar ook voor andere reclame agentschappen op consultancy basis. We hebben reeds opdrachten uitgevoerd voor een diverse groep van bedrijven e.g. in de reclamesector, start ups, KMO’s, … Ik kom in contact met heel wat competente mensen in de sector en in bedrijven. Elke keer werk ik voor andere merken, van start-ups tot grote corporate bedrijven. Het is écht fijn om je telkens weer in te werken in een ander product, merk of markt. Zo wordt mijn job nooit saai en leer ik telkens bij van anderen. 

Leerproces

Ondernemen en projecten realiseren is steeds een leerproces. Elke stap die je zet, leert je weer meer voor de toekomst. Alles gebeurt met een reden en geeft je een kans om te groeien. Dus mocht ik de kans hebben Copter opnieuw op te richten , zou ik net hetzelfde doen. Toen ik met Copter van start ging was de grootste uitdaging, hoe ik het bedrijf zou differentiëren in de markt. Een vraag die ik vaak krijg van klanten, maar die voor jezelf altijd moeilijker is om uit te werken

Ik wou graag contact houden met de reclamesector, agentschappen en media, maar ook werken voor eigen klanten. Ik denk dat ik die balans intussen heb kunnen vinden.  Eén punt van feedback kwam steeds terug: mijn sterkte is de business analyseren vanuit een helicopterview. De naam Copter kwam dus niet uit de lucht gevallen 😉  Vandaar de aanpak voor een strategisch brand agency, waar ik als brand pilot kan richting geven aan merken. 

Mijn tip voor freelancers
Een goed netwerk is ontzettend belangrijk (what’s new), omring je met fijne, leuke, gepassioneerde mensen.

Mooie kiekjes van de website

Eén punt van feedback kwam steeds terug: mijn sterkte is de business

analyseren vanuit een helicopterview. De naam Copter kwam dus niet uit de lucht gevallen ;)” 

Saartje Vanderstukken – Client service, Account Director, Communicatie strateeg

Ben jij op zoek naar iemand met kwaliteiten zoals Saartje? Of heb je zelf een project die je graag in de kijker wil zetten?

Neem dan contact met ons op!
simon@themaffia.be

You must be logged in to post a comment.
Menu