Freelancer in the spotlight

Fiona, Freelance digital marketing manager & digital analyst

Fiona De Brabanter

Ik geef inzichten in  data . Ik zet me in om mijn ervaring naar de klant te brengen. Mijn doel is om bedrijven te helpen hun extra mijl te bereiken.

Hoe ben je in de sector terecht gekomen?

Ik nam mijn eerste stappen in Digital Analytics als hoofd van de Back-Office & IT Applications Manager in de financiële sector. Vervolgens stapte ik over naar Telenet als Digital Analyst op de afdeling e-services, waar ik het beheer en de ontwikkeling van de Digital Analytics activiteiten voor mijn rekening nam.

Hoe ziet je work-life balance er uit?

Als trotse mama van 3 geweldige kinderen is het belangrijk dat ik alles in evenwicht houd. Daarom zorg ik ervoor dat ik zoveel mogelijk outsource, zoals het poetsen en de strijk. Ik krijg ook hulp bij het opvangen van de kids.

Wat is voor jou het grootste voordeel om als freelancer te werken?

Voornamelijk de vrijheid om te kiezen welke klanten en welke projecten juist het interessants zijn om mijn skills verder te ontwikkelen.

Waarom moet een bedrijf voor jou kiezen?

Ik ben gepassioneerd door alles digital en vooral data. Ik deel spontaan mijn ervaringen en visie over digital met anderen door middel van trainingen en coaching. Geef me statistieken en ik zal jouw gegevens omvormen tot waardevolle informatie.

Waar geef je met plezier geld aan uit?

Vakantie, reizen, designer kleren en yoga

Wat is het grappigste moment dat je ooit meemaakte op de werkvloer?

Toekomen op bureau bij de klant om vast te stellen dat er niemand is omdat het een feestdag is.

Als je eens een maand een totaal ander beroep zou mogen uitoefenen, welke zou dat zijn & why?

Ik ben gecertifieerd in yoga & meditatie, dus ik zou het wel prettig vinden om dit non-stop te doen voor een maand.

Thank you, Fiona!

Zelf in de spotlight staan?

You must be logged in to post a comment.
Menu