Proud productions: Jelle

Hey! Ik ben Jelle, een grafisch designer met een achtergrond in marketing en marketingcommunicatie. Ik ben een muziekliefhebber en blijf graag in beweging door veel te sporten.  

Mijn proud project
Het project waar ik het meeste trots op ben, is een video die ik gemaakt heb voor Belgian Power Team. Dat had eigenlijk niets te maken met mijn vaste job en was ook niet het moeilijkste project, maar het was wel zeer leuk om aan te werken. 

Belgian Power Team is een team van coaches dat mensen helpt om hun doelen op vlak van sport te bereiken. Voor hen leverde mijn uitwerking van de video meer awareness en extra leden op. 

Het beste aan dit project was het feit dat ik mijn job kon combineren met een andere passie van mij: sport. Het was ook een enorm leerrijk project, want ik had volledig carte blanche voor de opmaak en dergelijke. Ik heb bijgevolg een paar nieuwe technieken in Premiere en After Effects kunnen uitproberen. Achteraf besefte ik ook dat ik de lat soms (te) hoog leg en dat less soms wel echt more is. 

Als ik dit project morgen opnieuw zou mogen doen, dan zou ik het editen en de animaties nog wat fine-tunen. Aangezien ik alles vrij snel moest doen, had ik daar minder de kans voor. Ik zou het volledig in hun stijl gaan doen. Helaas wouden ze de video ASAP en mocht het vrij sec zijn. 

Benieuwd naar het uiteindelijke resultaat?

Neem hier een kijkje: https://www.facebook.com/2341214979430650/videos/180239649977430/

Waardevolle tips

  • Daag jezelf uit, ik probeer elk project een nieuwe techniek of effect uit. Zo leer ik telkens bij!
  • Wees ook niet bang om aan iets te beginnen waar je geen ervaring in zou hebben!

Heb jij Jelle nodig of iemand met dezelfde skills als Jelle? Contacteer ons via simon@themaffia.be

You must be logged in to post a comment.
Menu