Proud productions: Virginie Dardenne

Meet Virginie, PR & Social Media expert @ Dardenne Digital.


Mijn proud production

Enkele jaren geleden werd ik PR executive bij Noon by Noor, een luxemerk voor vrouwenkleding in Bahrein (Midden-Oosten). Ik kreeg de kans om een volledig nieuwe pr-strategie te creëren, alsook uit te voeren. Ik had voordien nog maar enkele stages gedaan en hoewel ik al veel had geleerd, was ik in het begin nog wat onzeker. Ik ben er dan toch gewoon met de volle 100% aan begonnen, en op enkele maanden tijd had ik het merk al in verschillende grote publicaties gekregen. Maandelijks kregen we persaandacht, wat een enorm verschil was met de resultaten die het merk behaalde voordat ik het team kwam versterken. Aansluitend werkte ik ook mee aan de show die op de New York Fashion Week werd gepresenteerd. Wat een ongelofelijke ervaring was dat!


Hoe ik groeide dankzij dit project…

Wanneer de resultaten van onze online en offline publicaties en artikels binnenkwamen, straalde ik van geluk.  Zien dat je werk zijn vruchten afwerpt is enorm motiverend!

Ook het modebedrijf zelf was erg blij met de resultaten. Het leverde hun veel naamsbekendheid op zonder te moeten investeren in verschillende marketing strategieën.

Het fijnste aan deze job was, dat ik niets had om mee te starten en dus alles zelf kon bedenken en implementeren! Ik kreeg veel vertrouwen en stelde niet teleur. Deze ervaring was enorm leerrijk en dit werd ook de basis om mijn eigen PR & social media consultancy bedrijf op te starten.


Learnings?

Ik heb uit dit project énorm veel geleerd! Niet enkel het pure PR & social media werk, maar ook de juist mindset aanhouden. Alles  is mogelijk, ook al beschik je niet over veel ervaring. Al doende leert men, dat geloof ik echt.

Mijn tip voor anderen? Gewoon doen. Het zal met vallen en opstaan gebeuren, maar op het einde van de rit krijg je zoveel voldoening. Als je niet zeker bent over iets, lees dan boeken, artikels, volg conferenties mee etc. Elke dag leer je wel iets bij!


Visuals

Hieronder kan je enkele artikels zien, uit magazines als VOGUE & Flair. Deze spreken over hoe een Noon by Noor show in zijn werk gaat, hoe Noon by Noor op de New York Fashion Week werd gepresenteerd, etc.

Bedankt Virginie voor dit heel knappe project!


Heb jij Virginie nodig of iemand met dezelfde skills? Contacteer ons op simon@themaffia.be

You must be logged in to post a comment.
Menu