Professional in the Spotlight: Benjamin Bosmans

Ik heb een dynamisch karakter met nood aan uitdaging en sociale interactie. Brede ervaring in marketing, media en sales, polyvalente takenpakketten liggen mij het best. Autonoom werken is daarbij belangrijk.

Benjamin – Freelance Marketing Sales Consultant

Hoe ben je in de sector terecht gekomen? 

Mijn huidige opdracht is mijn eerste ervaring binnen een top notch agency en allicht niet de laatste! Na meerdere jaren in de mediasector leek het een logische stap en dat bevalt me goed.

Hoe ziet je work-life balance er uit?

Als vader van 2 jonge kindjes (2,5 jaar en 6 maanden) begint de dag echt vroeg, met een avondrush van 17-19u. Eens ze slapen, kan er nog wat gewerkt worden, het huishouden en gezellig koken moet natuurlijk ook gebeuren!

Wat is voor jou het grootste voordeel om als freelancer te werken?

De verscheidenheid en keuze in opdrachten, flexibliteit in keuzes maken, uitdaging en veel ervaringen opdoen. Tegelijkertijd zoek ik wel een commitment op iets langere termijn, gezien de huidige gezinssituatie wil ik niet elke paar maanden veranderen.

Waarom moet een bedrijf voor jou kiezen?

Ik ben leergierig en flexibel, meertalig en een manusje van al. Ervaring in meerdere sectoren en zowel kleine als grote bedrijven. Een echte teamplayer met goede communicatieve vaardigheden.

Waar geef je met plezier geld aan uit?

Gadgets, futuristische spullen, entertainment, gaming, movies, technologie, .. I’m a nerd 🙂

Wat is het grappigste moment dat je ooit meemaakte op de werkvloer?

Ik ging eens solliciteren op een plek in het midden van de zomer, een kleine uitgeverij die achteraf is overgenomen door Mediahuis. Hittegolf. Ik zat op de trein en merkte plots dat ik mijn korte broek nog aan had. Dat doe je niet op een sollicitatie, dacht ik! Toegekomen in Antwerpen, snel gehold naar een H&M om een lange broek te kopen. Gans bezweet, stipt op tijd, aangekomen aan het kantoor voor mijn gesprek. De 2 managers ontvangen mij, blijkbaar een zolderkantoor, zonder airco: beiden hadden een korte broek aan. Ofcourse! 

Als je eens een maand een totaal ander beroep zou mogen uitoefenen, welk zou dat zijn & why?

Zeker iets in de zorgsector, een spoedarts of dergelijke. Een heel andere wereld, lijkt me echt uniek. Of iets in defensie. Alleszins een niet-bureaujob.

Bedankt voor jouw bijdrage, Benjamin!

Ben jij op zoek naar iemand met kwaliteiten zoals Benjamin? Zelf in de spotlight staan?

Neem dan contact met ons op!

simon@themaffia.be

You must be logged in to post a comment.
Menu