Freelancer in the spotlight

Aristo, freelance creative director en business innovator

Ik probeer altijd goed de details in kaart te brengen en mij diep in de research te storten, hierdoor maak ik betere beslissingen. Als freelance consultant houd ik me bezig met het organiseren en implementeren van verbeteringen, innovaties en bedrijfscultuur.


Hoe ben je in de sector terecht gekomen?

Tijdens de opleiding heb ik altijd al interesse gehad in het menselijke en interactieve gedeelte. Details zien, empathisch handelen, analytisch en pragmatisch denken zijn zaken die mij echt liggen.

Hoe ziet je work-life balance er uit?

Op dit moment zeer oké. Hoewel ik wel veel uren probeer vrij te maken voor al mijn freelance initiatieven, tracht ik toch een goede tijdsverdeling te behouden. Uit alle momenten haal ik inspiratie en kennis, dus eigenlijk werk ik buiten de “gewone” 9 tot 5.

Wat is voor jou het grootste voordeel om als freelancer te werken?

Een betere afwisseling in de uitdagingen, meer variëteit aan kennis en meer mogelijkheden met betrekking tot mijn werksnelheid. Dat je je eigen tempo bepaalt is erg aantrekkelijk voor iemand zoals ik. Als het te traag gaat is er vast iets op te lossen.

Waarom moet een bedrijf voor jou kiezen?

Tijdens mijn vorige job heb ik veel research en ontwikkeling gedaan. Deze kennis kan veelzijdig worden ingezet en ik ben ervan overtuigd dat juist die creatieve en zakelijke flexibiliteit een bedrijf kan aanspreken.

Wat is jouw levensmotto?

“We’re all on a journey to somewhere, it is the path you take that matters.”

Ik probeer zelf altijd na te gaan of ik gelukkig ben en wat ik kan doen om dat geluk te delen.

Wat is er behalve een internetverbinding onmisbaar voor jou in je werkomgeving?

Vertrouwen, rust en goede thee (of koffie). Goed voor je werknemers zorgen gaat verder dan thee/koffie natuurlijk, maar het begint er soms wel mee.

Deze plaats staat op mijn bucket list omdat …

Het Himalaya gebergte, het moet zeker imposant zijn om daar te zijn en het gebergte te beklimmen. Een uitdaging die zeker gaat gebeuren.

Bedankt Aristo!

Zelf in de spotlight staan?

You must be logged in to post a comment.
Menu