Freelancer in the spotlight

Joyce, freelance marketeer en account manager

Dankzij mijn 10 jaar werkervaring bij zowel bedrijven als agencies heb ik een grote expertise opgebouwd op vlak van loyalty, customer journey, marketing strategy en experiential marketing. Ik houd ervan om me te gooien op een nieuw project en dit nadien in de goede handen te laten van het vaste marketing team binnen het bedrijf.

Joyce

Hoe ben je in de sector terecht gekomen?

Na mijn studies Toegepaste Psychologie heb ik de overstap naar Marketing gedaan. Ik ben heel blij dat ik die keuze heb gemaakt omdat ik hier mijn creatief ei in kwijt kan.

Hoe ziet je work-life balance er uit?

Dankzij het freelancen kan ik mijn werktijd zelf invullen want naast Joyce ben ik ook mama van Mia, vrouw van Christof, vriendin, dochter… Allemaal rollen die ik belangrijk vind en voldoende van mijn tijd verdienen naast werken.

Wat is voor jou het grootste voordeel om als freelancer te werken?

Ik denk graag mee na bij de opstart van nieuwe projecten, zoek mee naar het juiste scenario en rol het dan mee uit. Van zodra het op de rails staat zit mijn werk erop en kan het vaste team er operationeel verder mee aan de slag. Ik kan me dus focussen op dat deel in het proces wat ik graag doe.

Daarnaast is de vrijheid om zelf te kiezen wanneer je werkt voor mij ook een groot voordeel. Zo kan ik hard werken wanneer mijn dochter naar de opvang is of slaapt én toch ook voldoende tijd met haar doorbrengen op de andere momenten.

Waarom moet een bedrijf voor jou kiezen?

Ik ben hands-on en gedreven om mee aan de start te staan van nieuwe projecten. Daarnaast heb ik de ervaring van een dertiger maar de spirit van een twintiger. Tot slot ben ik ook een teamplayer en geloof ik dat je samen tot de beste ideeën komt.

Waar geef je met plezier geld aan uit?

Kleding! Ik houd ervan om in boetiekjes op zoek te gaan naar dat ene leuke stuk dat nog ontbreekt in mijn kast, al probeer ik dat tegenwoordig iets bewuster te doen.

Wat is er behalve een internetverbinding onmisbaar voor jou in je werkomgeving?

Pen en papier. Hoewel ik graag mee ben met de nieuwste technologieën zet ik mijn eerste ideeën toch nog graag op papier.

Deze plaats staat op mijn bucket list omdat …

Canada wanneer mijn kinderen wat groter zijn. Met de trein door de Rockies van Toronto naar Vancouver en terug met de camper. Een unieke ervaring als gezin. En om ook genoeg me-time in de balans te gooien een yoga trip naar Bali!

Bedankt Joyce!

Zelf in de spotlight staan?

You must be logged in to post a comment.
Menu